London calling

Bara en månad kvar, sen drar jag, Alicia och Lisa till London! Åh vad kul det kommer blir. Senast jag var där var 2007 med språkresan i 3 dagar, men då var jag 14 år så kan ni tänka er vilken skillnad det kommer bli den här gången. Second hand butikerna väntar och allt annat fint som London har att erbjuda!
Kan nästan redan höra Big Ben, haha.

sagoliknande känslor

Jag har aldrig blivit så tagen av en bok som den här. Otroliga känslor och tankar växer fram inom mig när jag läser varje sida i "Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket" av Gunnar Ardelius. Vill ibland läsa någon rad om och om igen, för den är så fin.
När vardagen är lite tråkig kan en sådan här bok genast gör den bättre, men annars kan man läsa den när man vill.
Nu ska jag krypa ner under täcket, synd bara att det är tomt.
God natt.

lite off

Tjusiga Alicia och Lisa på café Lite Off.
Och jag.
Snygg Lisa!
Ännu en dag i staden. Jag älskar fina höst dagar i Malmö. Efter skolan gick vi till detta underbart mysiga café på David hall. Världens godaste muffins och kaffe finns där!
Second hand butiken Chic ligger inte långt bort, så vi gick dit. Lisa hittade en tuff militär jacka och jag en hatt, sen gick vi glada därifrån.
Nu ska jag mysa med te och någon bra film.
Bästa onsdagen på länge.

tisdagseftermiddagen

Chic är en underbar liten second hand butik, Sophia hittade en riktigt snygg dator väska, och jag testade en hatt. En trevlig tisdag på stan som resulterade i att ett par tjusiga solbrillor från Tjallamalla blev mina.
Hösten är fin, men måste den vara så kall.

En ny start

Nu så, har jag fixat till min blogg! nöjd är jag, men finns lite till att göra, som det alltid finns.
Ska bli kul att ha en sida som bara jag kan experimentera och leka med, som ni sen får bedöma.
Just nu känns livet bra när jag sitter här och skriver, men när jag väl loggar ut från bloggen måste jag fortsätta med en inlämningsuppgift som känns som ett evighets jobb...
Med den här låten blir det lite lättare!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0